Υλικά (για 2 άτομα)
1 ντάκος
100 γρ. βρασμένα σέσκουλα
1 ντομάτα
1/4 αγγούρι
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
5-6 ελιές
4 μανιτάρια
λάδι
ξύδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Τρόπος παρασκευής
Μουλιάζουμε τον ντάκο και τον τοποθετούμε στο πιάτο
Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρές φέτες τις οποίες ρίχνουμε πάνω από τον ντάκο (όσο πιο ζουμερή η ντομάτα τόσο το καλύτερο)
Στη συνέχεια κόβουμε και βάζουμε στο πιάτο το αγγούρι και το κρεμμύδι.
Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια, τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο tefal και τα προσθέτουμε στη σαλάτα μαζί με τις ελιές.
Τέλος προσθέτουμε αλατοπίπερο, λάδι, ξύδι (εμείς χρησιμοποιήσαμε συνδυασμό από μπαλσάμικο και απλό) και ρίγανη.
Σήμερα τη δοκιμάσαμε όπως ακριβώς σας την περιγράφουμε και μας άρεσε πολύ! Τις επόμενες ημέρες θα πειραματιστούμε προσθέτοντας υλικά όπως:
- Φέτα
- Σουσάμι
- Λιναρόσπορο
- Σκόρδο
- Τόνο
και οτιδήποτε άλλο σκαρφιστούμε και μπορεί να ταιριάξει!
Τη συνταγή αυτή δεν την αντιγράψαμε από πουθενά, την εμπνευστήκαμε με βάση τα περιεχόμενα του ψυγείου, τη δοκιμάσαμε, μας άρεσε και τη μοιραζόμαστε μαζί σας!
Αν οποιοσδήποτε θέλει να την αναδημοσιεύσει τότε έχει το ελεύθερο να το κάνει.
Αν θέλει να δημοσιεύσει και την πηγή του έχει καλώς. Αν πάλι όχι δεν πειράζει!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου