Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο μπάρμπα Γιάννης αλλά το λαυράκι είναι υπέροχο και με τη συνταγή του γίνεται ακόμα νοστιμότερο! Αξίζει μια δοκιμή!
Υλικά:
Υλικά:
- 1 μέτριο λαυράκι
- 2 τεμάχια σκελίδες σκόρδου
- 2 τεμάχια κρόκους αυγών
- 2 κουτάλια ελαιόλαδο
- 1 κουτάλι μουστάρδα
- 1 κουτάλι ούζο
- 1 κουταλάκι ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψητό λαυράκι στη σχάρα.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ μέχρι να
γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και με αυτό περιχύνουμε το ψητό λαυράκι.
Το σερβίρουμε με λάχανο ατμού.
Πηγή: www.loukoulos.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου