Πραγματικά πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο νόστιμη και τόσο δροσιστική. Γίνεται αμέσως, στοιχίζει ελάχιστα και είναι πολύ πρωτότυπη. Σας συμβουλεύουμε να φτιάξετε τη διπλή ποσότητα, γιατί οι 4 μερίδες δε φτάνουν! Σας παραθέτουμε τη συνταγή όπως τη βρήκαμε. Εσείς δοκιμάστε αν σας αρέσει να προσθέσετε άνηθο, κύμινο ή ακόμα και λίγο σκόρδο.
Υλικά (4 μερίδες)
1 μέτριο αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες.
1/4 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2-3 ραπανάκια, ψιλοκομμένα
10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Ξύδι
Ελαιόλαδο
100γρ. φέτα
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μέτριο αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες.
1/4 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2-3 ραπανάκια, ψιλοκομμένα
10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Ξύδι
Ελαιόλαδο
100γρ. φέτα
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, το ραπανάκι, το δυόσμο, το ξύδι και το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη φέτα που προηγουμένως έχουμε κόψει σε κυβάκια. Σερβίρουμε.
Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, το ραπανάκι, το δυόσμο, το ξύδι και το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη φέτα που προηγουμένως έχουμε κόψει σε κυβάκια. Σερβίρουμε.
Πηγή: www.aplita.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου