Ένας εύκολος τρόπος να έχετε σπιτικό παγωτό στο σπίτι σας
πάντα. Ελαφρύ, γευστικό και καθόλου παχυντικό. Φυσικά για όσους έχουμε παιδιά, αντικαθιστούμε το στιγμιαίο καφέ με σοκολάτα ή πραλίνα φουντουκιού. Επίσης μπορούμε να το δοκιμάσουμε με γλυκό κουταλιού, cookies, θρυμματισμένη γκοφρέτα και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε!!!
Υλικά (για 4 άτομα)
2 γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά
3 κ.σ φρουκτόζη
2 κ.σ στιγμιαίο καφέ
2 κ.σ ζελατίνη άχρωμη, σε σκόνη
1/2 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση:
1.Σε ένα μπολ, χτυπάμε το γιαούρτι με τη φρουκτόζη και τον
καφέ.
2.Διαλύουμε τη ζελατίνη στο νερό, και την προσθέτουμε στο
μείγμα του γιαουρτιού.
3.Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη, και το αφήνουμε να πήξει.
4. Όταν πήξει, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε
στο μπλέντερ για 3-4 δευτερόλεπτα.
5. Αδειάζουμε το παγωτό σε 4 μπολ και το βάζουμε ξανά στο
ψυγείο για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου