Πραγματικά θα εκπλαγείτε με το πόσο ταιριάζει το καρπούζι με το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα υλικά! Αναπάντεχη επιτυχία, μια σαλάτα ελαφριά, δροσερή και καλοκαιρινή!
Υλικά
Υλικά
3/4 φλιτζανιού κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
1 κουτ. σούπας φρέσκο χυμό lime
1/4 καρπούζι κομμένο σε κύβους (καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσια)
3/4 φλιτζανιού φέτα θρυμματισμένη
1/2 φλιτζάνι μαύρες ελιές κομμένες στη μέση (χωρίς κουκούτσια)
1 φλιτζάνι δυόσμος ψιλοκομμένος
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας φρέσκο χυμό lime
1/4 καρπούζι κομμένο σε κύβους (καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσια)
3/4 φλιτζανιού φέτα θρυμματισμένη
1/2 φλιτζάνι μαύρες ελιές κομμένες στη μέση (χωρίς κουκούτσια)
1 φλιτζάνι δυόσμος ψιλοκομμένος
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ, βάζουμε το χυμό lime και τις φέτες κρεμμυδιού. Τις αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά, ώστε να μαλακώσει η γεύση τους. Σε ένα μεγαλύτερο μπολ, βάζουμε τους κύβους καρπούζι, τη φέτα, τις ελιές, τα κρεμμύδια με το χυμό lime και το δυόσμο. Περιχύνουμε τη σαλάτα με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε το μείγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου