Αν είστε γονείς το όφελος είναι διπλό. Και προσέχετε τη διατροφή σας και φτιάχνετε και για τα παιδιά σας ένα εύκολο σπιτικό παγωτό, με αγνά υλικά, γνωρίζοντας πάνω από όλα τι βάζετε μέσα.
Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι
- 500 ml γάλα
- 320 γρ ζάχαρη άχνη
- 800 γρ πολτό από μπανάνες χτυπημένες πολύ καλά στο μίξερ
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το γιαούρτι μαζί με το γάλα και την άχνη ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό της μπανάνας και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το παγωτό σε ένα πυρές ή σε μεταλλικό σκεύος για παγωτό.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.
Ανά 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε καλά για να μην κάνει κρυστάλλους και για να γίνει αφράτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου